Passie en motivatie is wat je nodig hebt…
De rest vind je bij ons

Een culinaire bijbaan
bij Cuise


Deel uitmaken van de culinaire wereld, met een bijbaan bij Cuise, betekent de mogelijkheid om jouw passie en talent optimaal in te zetten en verder te ontwikkelen. Flexibel werkend op gevarieerde en inspirerende gelegenheden binnen de hospitality, onder begeleiding van professionele vakmensen, volg je het Cuise ontwikkelingstraject. Daarbij start je met de basis van snijtechnieken en ontwikkel je in de richting die jij ambieert!Een bijbaan bij Cuise

Variatie

Van diners tot events en van beurzen tot show-cooking. Een bijbaan bij Cuise betekent werken op de meest gevarieerde en inspirerende plekken, voor de meest uiteenlopende relaties door heel het land.

vperience-300

Training

Meer dan zomaar een bijbaan: tijdens het traningstraject van Cuise, dat onderdeel is van de Mise en Place Academy, leer je de kennis en vaardigheden om een zelfstandige keukenmedewerker te worden.

geld-300

Goed verdienen

Binnen deze bijbaan ben jij het visitekaartje van Cuise. Onze keukenmedewerkers zijn het belangrijkste. Wij willen iedereen betalen wat hij waard is. Daarmee verschilt Cuise van interimburo’s.

studenten-300

Studenten

Binnen deze bijbaan bij Cuise werk je voornamelijk met andere studenten: jonge mensen, net zoals jij. Samen werken, elkaar helpen, leren van elkaar en vooral veel plezier hebben, staan bij Cuise hoog in het vaandel!

CuiseXperience
Het ontwikkelingstraject


De CuiseXperience is het trainings- en ontwikkelingstraject van Cuise, als onderdeel van de Mise en Place Academy. Hierin helpen wij je bij jouw ontwikkeling, schetsen we samen een ontwikkelingsplan voor je en bieden we jou en je collega’s allerlei soorten trainingen aan! Hover over de verschillende fases voor meer informatie!

Selectie & inschrijving

Cuise Culibasics Training

Young Foodie Talent Jobs

Cuise Factory Training

Added Value Training

CuiseXperience / ABC

  • FOODIE | Een Foodie is een keukenhulp. Deze Cuise keukenmedewerker in spé kan zelfstandig, aan de hand van instructies, basis keukenwerkzaamheden verrichten.
  • POP | Aan de hand van het persoonlijke ontwikkelingsplan, doorloopt een Foodie verschillende trainingen.
  • CUISER | Deze Cuise keukenmedewerker heeft meerdere trainingsmodules succesvol afgerond en is bekwaam in alles wat er bij die modules aan bod komt.
  • CERTIFICATEN | Voor iedere succesvol afgeronde module, ontvangt een Cuise keukenmedewerker een certificaat.

Meld je hier aan


Laat je contactgegevens bij ons achter en wij nemen binnen 24 uur nog contact met je op! Je kunt een motivatie meesturen als je dat wilt en we bieden je ook de mogelijkheid om jouw CV mee te sturen. Beiden zijn niet vereist, maar versnellen het proces natuurlijk wel!Naam

Email

Telefoon

Vestiging

Bericht

CVcuiseBijbaan bij Cuise