Cuise is er voor u.
Neem direct contact met ons op!


Met ruim 15 jaar ervaring, een grote hoeveelheid talentvolle, enthousiaste en zorgvuldig opgeleide keukenmedewerkers door heel Nederland, biedt Cuise een flexible oplossing voor de hospitality die uniek is. Veel meer dan zomaar een culinaire bijbaan voor studerend Nederland en een geliefd partner van de top van hospitality in Nederland. Gepassioneerde en gemotiveerde keukenmedewerkers, eigenhandig getraind en flexibel inzetbaar. Van Foodie en CuiseR tot zelfstandig werkende kok – alles uiteraard altijd volgens de HACCP normen.

Bij Cuise bieden wij voor elke gelegenheid een oplossing op maat. Van beurzen tot diners, van events tot show-cooking. Wij geloven heel erg in de talenten van onze medewerkers en trainen ze eigenhandig van een keukenhulp tot zelfstandig keukenmedewerker in ons CuiseXperience trainingstraject. Op deze manier verzekeren wij te allen tijde de juiste medewerkers worden ingezet.

24/7 bereikbaar

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om uw vraag te stellen en wij beloven u dat we zo snel mogelijk zullen reageren! 

Contact gegevens

Heef u behoefte aan culinaire ondersteuning? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Mise en Place vestiging. www.miseenplace.nlNaam

Email

Telefoon

Vestiging


Bericht
cuiseContact