Foodies & CuiseRs


Werken met de flexibele keukenmedewerkers en zelfstandig werkende koks van Cuise


Bij Cuise onderscheiden wij onze selftaught talenten, onze keukenmedewerkers, in twee types. Deze twee types noemen we Foodies & CuiseRs. Iedere medewerker begint bij Cuise als Young Foodie-talent en groeit zo doormiddel van ons eigen trainingstraject uit tot een echte CuiseR – een zelfstandig keukenmedewerker met vakkennis en ervaring. Daarnaast beschikt Cuise over zelfstandig werkende koks, met jarenlange ervaring in à la carte, productie en demonstraties.



Foodie


 Foodies zijn gemotiveerde Cuise keukenhulpen, gespecialiseerd in het opvolgen van instructies en getraind in het uitvoeren van basis keukenhandelingen, die ondersteuning bieden aan uw keukenbrigade. Denk aan kerntaken zoals het maken van de mise en place, het klaarzetten van materialen, snijden en wassen van basisproducten, verpakken van producten en andere werkzaamheden ten behoeve van onder meer lijnuitgifte, buffetuitgifte en show-cooking. Alles uiteraard volgens opdracht en volgens de HACCP normen.

CuiseR


CuiseRs zijn de vaktechnische, gepassioneerde en zelfstandige keukenmedewerkers van Cuise. Met zowel kennis als ervaring voeren zij na een beknopte instructie zelfstandig diverse keukentaken uit. CuiseRs zijn de perfecte aanvulling van de keukenbrigade, met kerntaken zoals het zelfstandig (voor)bereiden van eenvoudige recepten, het beoordelen van producten op smaak, kwaliteit, geur, kleur en cuisson en het vervolgens klaar voor doorgifte maken. Alles uiteraard volgens opdracht en volgens de HACCP normen.

Nog steeds niet overtuigd?

Meer informatie


Laat uw contactgegevens bij ons achter en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op! U kunt een korte beschrijving van uw situatie meesturen als u dat wilt, dit zal ons antwoord direct specifieker maken en versnelt het proces!



Naam

Email

Telefoon

Vestiging

Bericht



Foodies & CuiseRs | Keukenmedewerkers