Het verhaal
achter Cuise

Passionate about food & people


Opgericht door Jochem Sneep, heeft Cuise zich in de afgelopen 15 jaar binnen Mise en Place als culinair specialist ontwikkeld, om talentvolle en enthousiaste keukenmedewerkers flexibel in te zetten voor een groot netwerk in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Ieder in ons eigen CuiseXperience trainingstraject opgeleid. Samen dragen wij de passie voor de culinaire branche en de mensen die het samen brengt. Niet voor niets is onze missie;

Together we proudly put energy in making friends and creating synergySELFTAUGHT TALENTSBij Cuise bieden wij voor elke gelegenheid een oplossing op maat. Van beurzen tot dinners, van events tot show-cooking. Wij geloven heel erg in de talenten van onze medewerkers en trainen ze eigenhandig op van een keukenhulp tot zelfstandig keukenmedewerker in ons CuiseXperience trainingstraject. Op deze manier verzekeren wij ten alle tijden de juiste medewerkers worden in gezet.


De keukenmedewerkers van Cuise


Foodie

Foodies zijn de gemotiveerde Cuise keukenhulpen bij uitstek en gespecialiseerd in het uitvoeren van instructies en ondersteuning bieden aan de keukenbrigade. Denk aan kerntaken zoals het klaarzetten van materialen, snijden en wassen van basisproducten, verpakken van producten en ander werkzaamheden ten behoeve van ondermeer lijnuitgifte, buffetuitgifte en show-cooking. Alles volgens opdracht en volgens de HACCP normen.

Cuiser

Cuisers zijn de vaktechnische en gepassioneerde zelfstandige keukenmedewerkers van Cuise. Met zowel kennis als ervaring voeren zij na een beknopte instructie zelfstandig diverse keukentaken uit. Cuisers zijn de perfecte medewerkers als aanvulling van de keukenbrigade met kerntaken zoals het zelfstandig voorbereiden van eenvoudige recepten volgens planning en recept, het beoordelen van producten op smaak, kwaliteit, geur, kleur, cuisson en het doorgifte gereedmaken van bestellingen van lijnuitgifte, buffetuitgifte en show-cooking. Alles volgens opdracht en volgens de HACCP normen.

Wat maakt Cuise uniek?Over Cuise